Convector verwarming? Bel NL-Convectoren!

Verwarming met convectoren bij NL-Convectoren

Wilt u uw huis of bedrijfspand verwarmen met convector verwarming. Of wilt u uw klanten voorzien van verwarming met convectoren? Neem dan contact op met de specialisten van NL-Convectoren. Wij zijn het gespecialiseerde verkoopadres voor uiteenlopende convector toepassingen. U kunt bij ons terecht voor technische producten voor de optimalisatie van het complete binnenklimaat van uw woning of bedrijf. Wij hebben meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van convectorput verwarming en wij verkopen onze producten door heel Nederland. Wij hebben een ruim aanbod convectoren en convectoronderdelen. Op het gebied van convectoren kunt u bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit, service en garantie. Meer weten over de verschillende soorten en merken convector verwarming die wij verkopen, de toepassing van de convectoren en de prijs? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het bestellen van de door u gewenste producten.

Meer informatie ontvangen?

Vloerconvectoren

NL Vloerconvectoren

Wandconvectoren

NL Wandconvectoren

Vrijstaande convectoren

NL Convectoren Vrijstaand

Convectoorrosters

Convector verwarming

Convectoren zijn het ideale alternatief voor wie liever geen in het oog springende verwarmingsradiatoren in zijn woning of bedrijf wil hebben. Verwarming via een convectorput wordt bijvoorbeeld ook veel toegepast bij particulieren en bedrijven die een groot raamoppervlak in hun woning of bedrijfspand hebben. Het is dan namelijk zonde – of onmogelijk – om hiervoor verwarmingselementen te plaatsen. De convectorput wordt in de vloer of wand geplaatst, waardoor er uitsluitend een fraai rooster in de vloer of wand zichtbaar is. Een convector zuigt lucht aan en verwarmt deze. Deze verwarmde lucht wordt via de roosters afgegeven in de ruimte. Het geeft een zeer aangename warmte.

Hoe werkt verwarming met convectoren?

Verwarming met convectoren werkt als volgt. De vloerconvector wordt in de vloer verwerkt. Het gedeelte van de convector dat in de vloer is aangebracht, bestaat uit een bak – de convectorput – die verdeeld is in twee afzonderlijke compartimenten. Het eerste compartiment zuigt de lucht in de ruimte van bijvoorbeeld de woonkamer aan en brengt het naar het verwarmingselement in het tweede compartiment. Die opgewarmde lucht wordt weer naar boven afgevoerd. Dit zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie in de ruimte. Een verwarmingselement van de convector heeft als voordeel dat dit maar weinig water bevat. In tegenstelling tot radiatorverwarming, heeft hij hierdoor maar weinig tijd nodig om de lucht te verwarmen. Uiteraard wordt een wandconvector in een wand geplaatst. De werking is verder gelijk een die van de vloerconvector.

Kwaliteit Merken

Licon Convectoren kopen

MINIB Convector kopen

Voordelen van convectorverwarming

Overweegt u de aanschaf van verwarming met convectoren? En wilt u weten wat de voordelen van convectorput verwarming zijn? Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Geen lompe radiatoren zichtbaar
  • Convectoren neutraliseren koude straling van de ruit
  • Convector zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
  • Snelle opwarmingstijd maakt convector verwarming energiezuiniger
  • Convector voorkomt onnodig verwarmen en reageert op invallend zonlicht

Wilt u meer informatie over de voordelen van convector verwarming? Of wilt u meer weten over verwarming met convectoren en de aanschafprijzen? Neem dan gerust contact met ons op.

mogelijkheden van convectoren

Onderhoud en reiniging

Het voordeel van verwarming met convectoren van NL-Convectoren is dat de convectorputten ondiep zijn. Daardoor zijn ze makkelijker schoon te maken. Dat is handig, want convectoren moeten regelmatig gereinigd te worden. Het is bijvoorbeeld verstandig om bij de oplevering van de convectorput een grondige reiniging uit te voeren, vanwege de stofafzetting tijdens de bouw. Daarnaast dient u de convector jaarlijks te reinigen, omdat stofdeeltjes en andere vervuilingen in de convector kunnen komen. Advies nodig bij de reiniging of het onderhoud van de verwarming met convectoren? Neem dan contact met ons op.

onderdelen convectoren kopen

Garantie bij NL-Convectoren

Wanneer u besluit convectorput verwarming bij ons aan te schaffen, dan kunt u bij NL-Convectoren een uitstekende kwaliteit en garantie verwachten. De producten zijn van merken als MiniB en Licon die bekend staan om hun convectoren van hoogwaardige kwaliteit. NL-Convectoren geeft daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op warmtewisselaars en 3 jaar garantie op de overige onderdelen. Wanneer u verwarming met convectoren bij ons bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

Contact met NL-Convectoren

Wilt u convectorput verwarming kopen bij NL-Convectoren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Bel dan naar 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over convector verwarming.