Convectorput reinigen

Advies: regelmatig convectorput schoonmaken

Als specialist in technische producten voor de optimalisatie van het complete binnenklimaat van uw woning of bedrijf, weet NL-convectoren als geen ander hoe belangrijk het reinigen van uw convectorput is. Het regelmatig schoonmaken van alle onderdelen van uw convectorput verwarming is noodzakelijk om voor langere tijd plezier te hebben van deze aangename manier van het verwarmen van uw huis of bedrijfspand. Wij adviseren al meer dan 20 jaar bedrijven en particulieren over de aanleg en het onderhoud van hun convectorput verwarming. Wij hebben onze tips voor het schoonmaken van uw convectorput hieronder kort voor uw weergegeven. Als u er meer over wilt weten, adviseren wij u om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan al uw specifieke vragen over het schoonmaken van uw convectorput beantwoorden.

Meer informatie ontvangen?

Onderhoud en schoonmaken van uw convectorput

Om te voorkomen dat u losse convectoronderdelen moet vervangen en bestellen, kunt u eventuele problemen of het stukgaan van convectoronderdelen proberen te voorkomen. Onderhouden en reinigen van uw convector is daarbij hoogst noodzakelijk. Een convectorput trekt namelijk veel stof aan.

Opleveringsreiniging:
Gebaseerd op onze jarenlange expertise kunnen wij stellen dat een opleveringsreiniging van de convector geen overbodige luxe is. Het (ver)bouwproces van een woning of kantoorpand levert veel stofafzetting op. Vóór oplevering van het pand – en de convectoren – is het geen overbodige luxe om deze grondig te reinigen, voordat u ze in gebruik neemt.

Jaarlijkse reiniging:
Het is belangrijk dat elke convector periodiek gereinigd wordt. De reden is dat stofdeeltjes en andere vervuiling in de convector terecht kunnen komen.

De ondiepe convectoren van NL-convectoren kunnen heel gemakkelijk gereinigd worden met behulp van een stofzuiger. U hoeft hierbij het rooster niet te verwijderen. Ook kunt u alle
werkzame onderdelen eenvoudig afnemen. Wij adviseren u om de ventilatoren eenmaal per jaar te voorzien van een smering. Hiermee verlengt u de levensduur van de ventilatoren.

Over NL-convectoren

NL-Convectoren is al ruim 20 jaar het gespecialiseerde verkoopadres voor diverse convector toepassingen en onderdelen. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die technische producten verkoopt voor het optimaliseren van het complete binnenklimaat bij bedrijven en particulieren.

  • 10 jaar garantie op warmtewisselaars, 3 jaar garantie op overige onderdelen
  • 20 jaar expertise
  • Ondiepe convectorputten extra voor schoonmaakgemak
  • Geen verzendkosten op leveringen
  • Diverse kwaliteitsmerken, waaronder MiniB & Licon
  • Ruim aanbod gespecialiseerde convectortoepassingen

Onderdelen nodig voor convector verwarming?

Is er ondanks het regelmatig reinigen van uw convectorput toch een onderdeel gesneuveld? NL-convectoren heeft ook verschillende losse onderdelen in het assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld verschillende vloerconvector roosters kopen. De roosters zijn te verkrijgen in diverse materialen zoals aluminium, hout, roestvrij staal of een rooster in een andere RAL-kleur. Wanneer u een rooster bestelt gaan wij uit van een rolling design rooster. Wenst u bijvoorbeeld lineair of crossing design rooster? Dan dient u dit specifiek te vermelden. Ook in de afwerkframes van de convectoren kunt u variëren. U heeft de keuze uit een U-frame of een F-frame. De frames zijn te bestellen in verschillende kleuren. Voor meer informatie over de verschillende onderdelen of het bestellen van onderdelen voor convectorput verwaming kunt u ons altijd bellen of mailen.

onderdelen convectoren kopen

Garantie bij NL-Convectoren

Wanneer u besluit convectorput verwarming en/of convectorput onderdelen bij ons aan te schaffen, dan kunt u bij NL-Convectoren een uitstekende kwaliteit en garantie verwachten. De producten zijn van merken als MiniB en Licon die bekend staan om hun convectoren van hoogwaardige kwaliteit. NL-Convectoren geeft daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op warmtewisselaars en 3 jaar garantie op de overige onderdelen. Wanneer u verwarming met convectoren bij ons bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

mogelijkheden van convectoren

Convectoronderdelen bestellen

Wilt u meer weten over het reinigen en onderhouden van uw convectorput? Neem dan gerust contact op met NL-convectoren. Wij vertellen u er graag alles over. Is er onverhoopt toch een onderdeel van uw convectorput stukgegaan en wilt u graag convectoronderdelen bestellen bij NL-convectoren? Dan kan dat uiteraard ook. Bel dan naar 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over alles wat met convector verwarming te maken heeft.