Kwaliteitsbeleid

Binnen onze onderneming is het begrip kwaliteit terug gebracht tot de basis waarin de vraag naar kwaliteit is ontstaan. Dit betekent leveren wat je hebt afgesproken. Om dit zo goed mogelijk te doen, maken wij gebruik van ISO 9001 gecertificeerde fabrieken en/of ISO 9001 gecertificeerde fabricageprocessen. Onze verkopers worden mede beoordeeld op het voldoen aan het verwachtingspatroon van onze relaties. Onze offertes worden mede gebruikt als medium om de gemaakte afspraken te waarborgen en dient bij opdracht als leidraad voor de uitvoering. Onze relaties beoordelen de mate van kwaliteit en zijn daarmee de meest nuttige kwaliteitsinspecteur.

Onze onderneming, alsmede de universiteit van Praag, is actief betrokken bij de productontwikkeling.
Naast een ultra moderne fabriek beschikken wij ook over een geaccrediteerd laboratorium om vermogens van warmteafgifte apparaten te meten. Uiteraard voldoen deze metingen en testen aan de Europese norm EN-442-2.

De toepassing van hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld RVS (304 en 316) en aluminium is ons handelsmerk. Deze materialen zijn niet gevoelig voor roestvorming. Een milieuonvriendelijke coating is dus niet noodzakelijk. Daarbij wordt RVS en aluminium over het algemeen in relatie gebracht met kwaliteit en luxe.