Op zoek naar ventilatorconvectoren? Bel NL-Convectoren!

Uw convector ventilator koopt u bij NL-Convectoren

Wilt u ventilatorconvectoren kopen van de beste kwaliteit? Neem dan contact op met de specialisten van NL-Convectoren. Ons bedrijf is al ruim 20 jaar expert in de verkoop van diverse convector ventilatoren door het hele land. Onze technische producten zorgen ervoor dat u het binnenklimaat in uw woning of bedrijf geheel kunt optimaliseren. Naast ventilatorconvectoren, hebben wij diverse andere convectoren in ons aanbod. Koopt u uw convector ventilator bij NL-Convectoren, dan bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit en garantie. Bent u benieuwd naar onze ventilatorconvectoren, hun toepassingen en onze prijzen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om uw convector ventilator te bestellen.

Meer informatie ontvangen?

Vloerconvectoren

NL Vloerconvectoren

Wandconvectoren

NL Wandconvectoren

Vrijstaande convectoren

NL Convectoren Vrijstaand

Convectoorrosters

Hoe worden ventilatorconvectoren toegepast?

Wat is een ventilatorconvector? Convector ventilatoren zijn ideaal als verwarming, verkoeling en voor ventilatie. En indien u niet tegen een grote radiator in uw woning of kantoor wenst aan te kijken, zijn deze zelfs een ware uitkomst. Zo worden deze veel toegepast bij particulieren en bedrijven met een groot raamoppervlak in hun woning of bedrijfspand. Hier een verwarmingselement voor plaatsen is namelijk zonde van het zicht. De convector zal in uw wand of vloer worden gebouwd, waardoor enkel een rooster in uw wand of muur zichtbaar is. De ventilatorconvector zuigt lucht aan en zal deze verwarmen of verkoelen, waarna de lucht weer wordt teruggegeven aan de ruimte. Op deze manier ontstaat er een aangenaam binnenklimaat.

Hoe werken convector ventilatoren?

De convectoren zullen in uw wand of vloer worden verwerkt. Het gedeelte dat zich in uw vloer bevindt bestaat uit een bak die is verdeeld in twee compartimenten. Het eerste compartiment zal de lucht in de ruimte aanzuigen en deze naar het verwarmingselement in het tweede compartiment brengen. In het tweede compartiment wordt de verwarmde lucht weer teruggevoerd naar boven. Zo blijft de lucht als het ware circuleren in uw ruimte. Het voordeel van het verwarmingselement van de convector is dat deze weinig water bevat, waardoor de lucht binnen een mum van tijd verwarmd wordt.

Kwaliteit Merken

Licon Convectoren kopen

MINIB Convector kopen

De voordelen van convector ventilatoren

Heeft u de wens om ventilatorconvectoren te kopen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u vast benieuwd wat hier de voordelen van zijn. Hieronder vertellen wij u graag meer over de voordelen van de aanschaf van een convector ventilator:

  • U heeft niet langer radiatoren in het zicht
  • De convector neutraliseert eventuele koude straling van het raam
  • De convector zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
  • De snelle opwarmingstijd zorgt ervoor dat de ventilatorconvector energiezuiniger is
  • Convectoren voorkomen onnodig verwarmen. Ze reageren op invallend zonlicht

Wenst u meer informatie over de vele voordelen van onze convectoren? Of bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

mogelijkheden van convectoren

Onderdelen voor uw convector ventilatoren

NL-convectoren heeft tevens diverse soorten bijpassende onderdelen in het assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld verschillende ventilatieroosters kopen. De roosters zijn te verkrijgen in materialen zoals aluminium, hout en roestvrij staal. Of kies een rooster in een andere RAL-kleur. Bestelt u een rooster bij ons, dan gaan wij uit van een rolling design rooster. Wenst u een lineair of crossing design rooster? Vermeld dit dan bij uw bestelling. Ook in de afwerkframes van de convectoren heeft u genoeg keuze. U kunt namelijk kiezen uit een U-frame of een F-frame. De frames zijn in diverse kleuren leverbaar. Voor meer informatie over de verschillende onderdelen of het doen van een bestelling, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Het juiste model voor de scherpste prijs

U maakt een goede beslissing wanneer u ervoor kiest uw ventilator convectoren te kopen bij NL-Convectoren. Indien u contact met ons opneemt, staan wij u graag bij in de keuze voor een model dat past bij uw situatie. Ons aanbod is ruim en wij bieden dan ook diverse convectoren met bijpassende onderdelen aan. Zo bieden wij niet enkel ventilator convectoren, maar ook vloerconvectoren en wandconvectoren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor speciale warmtepompen. Op onze website ziet u een klein deel van de convectoren die u bij ons kunt aanschaffen. Allen bieden een variatie in afmeting, uiterlijke kenmerken, toepassingen, functies en energiebronnen. De convectoren zijn met name van kwaliteitsmerken zoals MiniB en Licon. Meer weten over onze convectoren en onze prijzen op maat? Bekijk dan onze website of vraag onze adviseur om advies.

onderdelen convectoren kopen

Convectoren bij NL-Convectoren

Koopt u convectoren bij NL-Convectoren, dan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en garantie. Al onze producten zijn van kwalitatieve merken, zoals MiniB en Licon die experts zijn in convectoren. Wij geven daarnaast 10 jaar garantie op warmtewisselaars en bieden ook 3 jaar garantie op overige onderdelen. Wanneer u de gewenste convector bij ons bestelt, hoeft u zelfs geen verzendkosten te betalen!

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

Onderhoud en reiniging

De convector ventilatoren van NL-Convectoren hebben ondiepe convectorputten, wat deze zeer onderhoudsvriendelijk maken. Echter dient u de convectoren regelmatig te reinigen. Zo is het verstandig om bij de oplevering al een grondige reiniging uit te voeren vanwege de stofafzetting. Ook een jaarlijkse reiniging van uw convectoren is gewenst, want stofdeeltjes en andere vervuilingen stapelen zich anders in de convector op. Wenst u advies bij het reinigen en onderhouden van uw convector ventilator? Dan staan wij u graag te woord met een gedegen advies aangaande uw situatie.

Neem contact met ons op voor uw ventilatorconvector

Wilt u een convector ventilator kopen bij NL-Convectoren? Of wenst u meer informatie over onze diverse producten? Bel dan direct naar 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over onze ventilatorconvectoren en prijzen!