Vloerconvectoren kopen? Bel NL-Convectoren!

Koop uw vloerconvectoren bij NL-Convectoren

Wenst u vloerconvectoren te kopen tegen een scherpe prijs? Dan zit u helemaal goed bij NL-Convectoren. NL-Convectoren is gespecialiseerd in het verkopen van convectoren en bijbehorende onderdelen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de convectorenbranche en bieden onze producten aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Met ons ruime aanbod vloerconvectoren is er voor vrijwel iedere situatie een passende convector te vinden. Tevens leveren wij onderdelen als roosters en frames in de gewenste kleuren en maten. Schaf een vloerconvector aan en optimaliseer het binnenklimaat van uw woning of bedrijf! Wilt u meer te weten over vloerconvectoren en de prijs? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en plaats een bestelling.

Meer informatie ontvangen?

Vloerconvectoren

NL Vloerconvectoren

Wandconvectoren

NL Wandconvectoren

Vrijstaande convectoren

NL Convectoren Vrijstaand

Convectoorrosters

De werking van vloerconvectoren

Een vloerconvector wordt in de vloer van uw woning of pand geplaatst. De vloerconvector bestaat uit een bak met twee afzonderlijke compartimenten. De lucht in de ruimte wordt aangezogen door het eerste compartiment. Dit compartiment verplaatst de lucht vervolgens naar het tweede compartiment waar een verwarmingselement te vinden is. Het verwarmingselement verwarmt de lucht in het tweede compartiment en voert het dan weer af naar de ruimte. Het verwarmingselement van de convector radiator bevat weinig water. Het voordeel hiervan is dat de lucht binnen zeer korte tijd kan worden opgewarmd.

De mogelijkheden op het gebied van vloerconvectoren en de prijs

Wanneer u uw vloerconvectoren koopt bij NL-Convectoren, dan heeft u de keuze uit een ruim assortiment met verschillende modellen. Voor iedere ruimte is er wel een passende convector te vinden. Een kleine selectie van ons assortiment vloerconvectoren is ook te bekijken op onze website. Hier vindt u ook de prijs van ieder model. Qua vloerconvectoren heeft u de keuze uit modellen met en zonder ventilatoren. Tevens variëren de modellen wat betreft afmeting, uiterlijke kenmerken, toepassing, functie en energiebron. Vraag om advies van onze specialist bij het maken van een keuze. Ook voor meer informatie over onze vloerconvectoren en de prijs kunt u contact met ons opnemen.

Kwaliteit Merken

Licon Convectoren kopen

MINIB Convector kopen

De voordelen van een convector

Heeft u interesse in het kopen van vloerconvectoren? Neem dan gerust contact met ons op. Vloerconvectoren hebben veel voordelen te bieden. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

    • U heeft niet langer radiatoren in het zicht
    • De vloerconvector neutraliseert eventuele koude straling van het raam
    • De vloerconvector zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
    • De snelle opwarmingstijd zorgt ervoor dat de vloerconvector energiezuiniger is
    • De vloerconvector voorkomt onnodig verwarmen. Ze reageren op invallend zonlicht

Benader ons voor meer informatie over de voordelen van vloerconvectoren en de prijs.

mogelijkheden van convectoren

Onderdelen voor uw convector

Ook voor onderdelen voor uw vloerconvector kunt u bij ons terecht. Uw vloerconvector kunt u afwerken met een mooi rooster. De roosters zijn te verkrijgen in diverse materiaalsoorten als hout, aluminium of roestvrij staal. Wilt u de roosters in een andere RAL-kleur bestellen? Dan is dat ook mogelijk. Wanneer u een rooster voor uw vloerconvector koopt, leveren wij standaard het rolling design rooster. Wilt u een ander type rooster zoals een lineair of crossing design rooster? Vermeld dit dan specifiek bij uw bestelling. Tot slot heeft u ook de keuze uit verschillende afwerkframes. Kies voor een U-frame of een F-frame in de gewenste kleur. Voor meer informatie over mogelijkheden op het gebied van convector onderdelen neemt u contact met ons op.

Het verschil tussen vloerconvectoren en radiatoren

Een vloerconvector is ideaal voor mensen die geen grote radiator voor het raam in hun slaapkamer, woonkamer of kantoor willen plaatsen. Vooral voor particulieren en bedrijven die een groot raamoppervlak in hun woning of pand hebben is een vloerconvector ideaal. Een vloerconvector wordt namelijk in uw vloer geplaatst en belemmert daardoor niet uw uitzicht. Vloerconvectoren onderscheiden zich niet alleen van radiatoren in hun toepassing, maar ook in hun werking. Een convector geeft namelijk een ander soort warmte af dan een radiator. Een convector geeft convectiewarmte af, terwijl bij een radiator de warmte door buizen of platen stroomt. De vloerconvector werkt door middel van warmeluchtcirculatie.

onderdelen convectoren kopen

Een convector kopen bij NL-Convectoren

Bij NL-Convectoren staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren daarom alleen maar convectoren van hoogstaande kwaliteit. In ons assortiment vindt u vloerconvectoren van topmerken als MiniB en Licon. Besluit u passende vloerconvectoren te kopen? Dan profiteert u van een uitstekende garantie. Wij bieden een garantie van 10 jaar op warmtewisselaars en garantie van 3 jaar op de overige onderdelen. Wanneer u de gewenste vloerconvector via ons bestelt, hoeft u geen verzendkosten te betalen.

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

Onderhoud en reiniging

Een belangrijk kenmerk van de vloerconvectoren die NL-Convectoren verkoopt is dat ze door de ondiepe convectorputten gemakkelijk schoon te houden zijn. Het regelmatig reinigen van de convectoren is heel belangrijk. Na verloop van tijd zullen namelijk stofdeeltjes en andere vervuilingen zich ophopen in uw vloerconvector. Door de convectoren jaarlijks te reinigen houdt u de installatie in betere conditie. Ook na de oplevering van de convectoren is een grondige reiniging gewenst. Tijdens het plaatsen van de installatie komt namelijk veel stof vrij. Heeft u behoefte aan meer informatie over de reiniging en het onderhoud van uw vloerconvector? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u direct vloerconvectoren kopen bij NL-Convectoren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vloerconvectoren en de prijs? Bel ons dan via 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij staan graag voor u klaar wanneer u vloerconvectoren bij ons wilt kopen.