Vrijstaande convectoren kopen? Bel NL-Convectoren!

Koop uw vrijstaande convectoren bij NL-Convectoren

Wenst u vrijstaande convectoren te kopen voor een woning of bedrijfspand? Maak dan kennis met NL-Convectoren, de specialist op het gebied van de verkoop van convectoren en bijbehorende onderdelen. Bedrijven en particulieren in heel Nederland kunnen bij ons terecht voor convectoren op maat. De vrijstaande convectoren die wij verkopen zijn van een hoogstaande kwaliteit en geven u de mogelijkheid om een optimaal binnenklimaat te realiseren. Met ons ruime assortiment convectoren en onderdelen voor convectoren is er voor vrijwel iedere situatie een passende installatie te vinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vrijstaande convectoren en de prijs? Neem dan contact met ons op, stel uw vraag of plaats direct een bestelling.

Meer informatie ontvangen?

Vloerconvectoren

NL Vloerconvectoren

Wandconvectoren

NL Wandconvectoren

Vrijstaande convectoren

NL Convectoren Vrijstaand

Convectoorrosters

Het verschil tussen vrijstaande convectoren en radiatoren

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, strakke en energiezuinige verwarmingsinstallatie voor uw ruimte, is een vrijstaande convector een uitstekende keuze. De vrijstaande convector is de ideale oplossing voor een situatie waarin er geen wand aanwezig is om een verwarming op te hangen. Een vrijstaande convector onderscheidt zich van een radiator in de manier waarop hij warmte genereert. Een convector geeft voornamelijk convectiewarmte af, terwijl een radiator een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte afgeeft. Een radiator maakt een ruimte warm door de stroming van warmte door buizen of platen. Een vrijstaande convector warmt de ruimte op met behulp van warmeluchtcirculatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillen tussen een radiator en een convector? Neem dan contact met ons op.

De werking van wandconvectoren

Een vrijstaande convector wordt los van de wand in de ruimte geplaatst. De vrijstaande convector is meestal voorzien van pootjes en heeft een strak en modern uiterlijk. De installatie heeft twee compartimenten. Het eerste compartiment zorgt voor de aanzuiging van de lucht uit de ruimte en verplaatst de lucht vervolgens naar het tweede compartiment. In het tweede compartiment is een verwarmingselement te vinden. Het verwarmingselement verwarmt de lucht en geeft de verwarmde lucht weer af aan de ruimte. Het verwarmingselement van de convector bevat weinig water. Dit heeft als grote voordeel dat de lucht zeer snel opgewarmd wordt.

Kwaliteit Merken

Licon Convectoren kopen

MINIB Convector kopen

De voordelen van vrijstaande convectoren

Wilt u ook een vrijstaande convector kopen voor een woning of pand? Dan heeft u natuurlijk behoefte aan meer informatie over de voordelen van een convector. Wij zetten daarom de voordelen voor u op een rij:

  • De vrijstaande convector heeft een strak design
  • De vrijstaande convector neutraliseert eventuele koude straling van het raam
  • De convector zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
  • De snelle opwarmingstijd zorgt ervoor dat de convector energiezuiniger is
  • De convector voorkomt onnodig verwarmen. Ze reageren op invallend zonlicht

Voor meer informatie over de voordelen van vrijstaande convectoren neemt u contact met ons op.

mogelijkheden van convectoren

De mogelijkheden op het gebied van vrijstaande convectoren en de prijs

Bent u van plan om vrijstaande convectoren te kopen voor uw ruimte? Ga dan samen met onze specialist op zoek naar een model dat past bij uw situatie. NL-Convectoren heeft een ruim assortiment met verschillende soorten convectoren. Het kan daarom een behoorlijke opgave zijn om een passende convector te vinden. De vrijstaande convectoren variëren onder andere in afmeting, uiterlijke kenmerken, toepassing en energiebron. Met het advies en de begeleiding van onze ervaren specialisten vindt u ongetwijfeld het gewenste model. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vrijstaande convectoren en ontvang meer informatie over onze vrijstaande convectoren en de prijs.

Onderhoud en reiniging

Wanneer u in het bezit bent van een vrijstaande convector, dan dient u deze regelmatig schoon te maken. De continue doorstroom van lucht zorgt ervoor dat vuil en stof zich ophopen in de installatie. Maak uw convector daarom jaarlijks schoon. Heeft u nog tips nodig voor het reinigen van uw convector? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

onderdelen convectoren kopen

Een vrijstaande convector kopen bij NL-Convectoren

Wanneer u besluit uw vrijstaande convectoren te kopen bij NL-Convectoren, kunt u rekenen op producten van een uitstekende kwaliteit. NL-Convectoren heeft de kwaliteit van zijn producten hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen wij enkel producten van echte topmerken die bekend staan om hun convectoren van de beste kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld merken als Licon en MiniB bij ons verkrijgen. Ook wat betreft de garantie van uw convectoren zit u bij ons helemaal goed. Wij bieden 10 jaar op de warmtewisselaars en 3 jaar garantie op de overige onderdelen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze garanties? Stel uw vraag dan telefonisch of per mail.

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

Neem contact met ons op

Wilt u vrijstaande convectoren kopen bij NL-Convectoren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vrijstaande convectoren en de prijs? Bel ons dan via telefoonnummer 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij geven u dan zo snel mogelijk meer informatie over het kopen van een passende vrijstaande convector en de prijs.