Wandconvectoren kopen? Bel NL-Convectoren!

Koop uw wandconvectoren bij NL-Convectoren

Wilt u graag wandconvectoren kopen voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met NL-Convectoren, de specialist op het gebied van convectoren op maat. Wij zijn het verkoopadres voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar convectoren van hoogstaande kwaliteit. De convectoren maken het mogelijk om in iedere ruimte een optimaal binnenklimaat te realiseren. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende modellen vloer- en wandconvectoren. Door het grote aanbod is er voor vrijwel iedere situatie een passend model te vinden. Heeft u onderdelen nodig voor uw wandconvector? Dan kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op en stel uw vraag aangaande onze wandconvectoren en de prijs of plaats direct een bestelling.

Meer informatie ontvangen?

Vloerconvectoren

NL Vloerconvectoren

Wandconvectoren

NL Wandconvectoren

Vrijstaande convectoren

NL Convectoren Vrijstaand

Convectoorrosters

Het verschil tussen wandconvectoren en radiatoren

Wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van een mooie, strakke en energiezuinige verwarmingsinstallatie? Dan is een wandconvector iets voor u. Wandconvectoren onderscheiden zich van radiatoren in de manier waarop zij warmte genereren. Een wandconvector geeft een ander soort warmte af dan een radiator. Bij een wandconvector wordt er namelijk convectiewarmte afgegeven, terwijl een radiator een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte afgeeft. Een radiator werkt door de stroming van warmte door buizen of platen en een wandconvector werkt door middel van warmeluchtcirculatie. Meer weten over de verschillen tussen wandconvectoren en radiatoren? Neem dan contact met ons op.

De werking van wandconvectoren

Een wandconvector wordt aan de muur van een ruimte in uw woning of bedrijfspand geplaatst. Een wandconvector bestaat uit twee compartimenten. Het eerste compartiment zuigt de lucht in de ruimte aan en verplaatst het vervolgens naar het tweede compartiment. In het tweede compartiment is een verwarmingselement te vinden dat voor de opwarming van de aangevoerde lucht zorgt. Vervolgens wordt de verwarmde lucht weer afgegeven aan de ruimte. Omdat het verwarmingselement van de wandconvector weinig water bevat, is het mogelijk om binnen zeer korte tijd de lucht op te warmen.

Kwaliteit Merken

Licon Convectoren kopen

MINIB Convector kopen

De voordelen van wandconvectoren

Bent u van plan om wandconvectoren te kopen voor uw woning of kantoor? Dan wilt u uiteraard meer te weten komen over de voordelen van deze convectoren. Wij zetten daarom de voordelen voor u op een rij:

  • De wandconvector heeft een strak design
  • De wandconvector neutraliseert eventuele koude straling van het raam
  • De wandconvector zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte
  • De snelle opwarmingstijd zorgt ervoor dat de convector energiezuiniger is
  • De wandconvector voorkomt onnodig verwarmen. Ze reageren op invallend zonlicht

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen die wandconvectoren te bieden hebben.

mogelijkheden van convectoren

De mogelijkheden op het gebied van wandconvectoren en de prijs

Wenst u voor een woning of pand wandconvectoren aan te schaffen? Dan heeft NL-Convectoren een ruim assortiment met verschillende modellen beschikbaar. Vindt u het lastig om een wandconvector te vinden die past bij uw situatie? Dan kunt u onze specialisten om advies vragen. Met ruim 20 jaar expertise zijn zij in staat om u perfect te begeleiden bij het maken van een keuze. De wandconvectoren variëren onder andere qua afmeting, uiterlijke kenmerken, toepassing en energiebron. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor nieuwe wandconvectoren door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij geven u dan direct meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van wandconvectoren en de prijs.

Onderhoud en reiniging

Bij convectoren is het belangrijk dat ze regelmatig worden schoongemaakt. Door de continue luchtcirculatie kunnen vuil en stof zich gemakkelijk ophopen in uw convector. Maak de wandconvector daarom jaarlijks schoon en houd de installatie in goede conditie. De behuizing van een wandconvector van NL-Convectoren is eenvoudig te verwijderen. Hierdoor is de convector makkelijk te reinigen. Ook na de oplevering van de wandconvectoren is een grondige reiniging gewenst. Bij de installatie kan namelijk flink wat stof vrijkomen. Wilt u meer te weten komen over het reinigen van een convector? Neem dan contact met ons op.

onderdelen convectoren kopen

Een wandconvector kopen bij NL-Convectoren

Koopt u uw wandconvector bij NL-Convectoren? Dan kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit en garantie. Wij vinden de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Wij verkopen daarom alleen maar convectoren van topmerken die bekend staan om hun producten van hoogstaande kwaliteit. Denk aan convectormerken als MiniB en Licon. Wanneer u wandconvectoren door ons laat leveren, profiteert u van een goede garantie. Onze garantie op warmtewisselaars is 10 jaar en op de overige onderdelen bieden wij 3 jaar garantie. Wilt u meer te weten komen over de voorwaarden van onze garanties? Neem dan contact met ons op.

convectoren euronormISO 9001 certificatie convectoren

Neem contact met ons op

Wenst u wandconvectoren te kopen bij NL-Convectoren? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van wandconvectoren en de prijs? Benader ons dan telefonisch via 0299-406414 of stuur een e-mail naar info@nl-convectoren.nl. Wij helpen u graag verder wanneer u wandconvectoren bij ons wilt kopen.